Meistä

Olemme kaksi saaristoon hurahtanutta, joilla on ollut haave lapsuudesta asti asua saaristossa.

Työkokemusta ravintola-alalta on kerrytetty Scandic-hotelliketjulla; Tom oli keittiöpäällikkö Scandic Simonkentällä ja Marskissa, sekä ravintolatoimenpäällikönä em paikoissa myöhemmin. Lisäksi hän on toiminut keittiömestarina/keittiöpäällikkönä mm. Klaus Kurjessa, Grand Hotel Tammerissa, Turun Linnassa sekä Ravintola Maunossa. Nuoruusvuosiin kuuluu myös seitsemän vuoden työrupeama mukaanlukien yrittäjyyttä Saksassa. 

Suvi on myöskin ollut sekä Sokos- että Scandic-hotelliketjuilla töissä, viimeisimpänä Scandic Hotel Marskissa keittiömestarina. Suvi on kouluttautunut Hotelli-, ravintola- ja suurtalouskeittiöesimieheksi. Lisäksi hänellä on Webdesigner-tutkinto sekä viimeisimpänä maidonjalostajan ammattitutkinto. 

Yrittäjäkokemusta on tullut mm. Raumalla Kylmäpihlajan Majakkaa pyörittäessä vuosina 2007-2013 sekä tilausravintola Aarnkaria v.2008-2011. Sittemmin elämä on heittänyt Iniöön, jossa yrityksemme hoitaa Iniön koulu-, päiväkoti- ja vanhusruokailun. Uutena aluevaltauksena olemme perustaneet Jumon Juustolan, joka toimii Erkas Gårdenin tilalta käsin. Lue lisää Jumon Juustolan sivuilta!

Lue tästä Turun Sanomien artikkeli meistä.

Suvi ja Tom Lindqvist

Erkas Gården

© Erkas Gården 2019. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates